Persbericht

– Persbericht –

Mitzi sterker dan crimineel  

30-jarig jubileum gaat gewoon door

Mitzi mode viert op zaterdag 29 april 2017 het 30-jarige bestaan van deze zaak in de binnenstad van Schiedam. Van 14.00 tot 16.00 trakteert Mitzi bezoekers op ‘een aangenaam drankje in een vrolijk muzikale omlijsting’.

Onlangs stond de eigenaresse nog oog in oog met een gewapende overvaller in de zaak. ‘In een flits dacht ik dat ik er geweest was. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar ik ben er weer, mijn optimisme is onverwoestbaar. Mijn klanten ben ik heel dankbaar voor alle steunbetuigingen.’

Mitzi is in meer opzichten een opmerkelijke ondernemer. Al jaren trotseert ze de negatieve geluiden over de leegstand van winkelpanden in de binnenstad van Schiedam. Ook op het faillissementsslagveld voor de off-line modebranche is ze overtuigend overeind gebleven. Hoe? Door altijd ‘net even iets anders’ te zijn, zegt ze. Tegelijkertijd beweegt ze soepel mee met de ontwikkelingen van deze tijd.

Mitzi mode voert een ruim aanbod van moderne kledinglabels, gevarieerd in prijsklasse. Via facebook en persoonlijke mailings brengt Mitzi klanten geregeld op de hoogte van nieuwe collectie-items. Dankzij haar aandacht, kennis en flair voelen vrouwen van nu zich perfect thuis in deze stijlvolle modezaak. Elk gekozen kledingstuk kan bovendien in het aparte naaiatelier 100% passend worden gemaakt.

– Einde Persbericht –

Contact
Mitzi Ottevanger
010 – 427 00 77
mitzi-mode@online.nl

Mitzi mode
Boterstraat 89
3111NB Schiedam